Hundefoder til hvalpe – 5 gode bud på foder til din hvalp

Som førstegangs hundeejer kan det være svært at finde lige netop den type foder, der er velegnet til din hvalp. Udvalget af hvalpefoder er særdeles stort, og kan meget nemt virke uoverskueligt, hvis man ikke ved hvad man skal gå efter. Som hjælp får du her en liste over 5 gode bud på kvalitetsfoder til din hvalp.

SE STORT UDVALG AF HUNDEFODER TIL HVALPE

 

  1. Oliver’s petfood – Start classic

Et godt valg til din nye hvalp er Oliver’s petfood Start Classic tørfoder. Oliver’s petfood Start Classic er nøje sammensat til en hvalp i vækst, der har behov for et højt indhold af protein. Derudover indeholder Oliver’s petfood Start Classic også en afbalanceret mængde af omega-6 og omega-3 fedtsyrer, som er særdeles sundt for hvalpens pels. Oliver’s petfood laver desuden også en kornfri udgave af Start Classic, hvis din hvalp har glutenallergi, men kan dog også sagtens anvendes til hvalpe uden allergi. Det er dog også værd at tilføje, at ingen af Oliver’s produkter indeholder kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

 

  1. Kingsmoor – Pure hvalp

Det anerkendte mærke Kingsmoor tilbyder også et stort udvalg af hundefoder, hvoraf produktet Pure hvalp er velegnet til din hvalp. Produktet fås til små, mellem og store racer og er et kornfrit, glutenfrit og allergivenligt produkt. Ligeledes indeholder Pure hvalp også et højt indhold af omega-3, hvilket svarer til at din hvalp får ca. 2 omega-3 kapsler pr. 100 g. foder, hvilket udover at gavne pelsen også gavner huden. Pure hvalp er lavet på en opskrift bestående af danske fisk uden tungmetaller, planter og kalkun, der forstærker dens immunforsvar. Der er heller ej anvendt kunstige farve- og smagsstoffer, da kvalitet og smag er højst prioriterede.

 

  1. Royal Canin – Junior

Royal Canins hvalpefoder Junior er et produkt velegnet til enhver hvalp, uafhængigt af race og størrelse. Junior er udviklet til x-small, mini, medium, maxi og giant hunderacer, og er derfor tilpasset til de individuelle behov. Som udgangspunkt opfylder Junior det store energibehov som hvalpe i vækstperioden har, samt forebygger dannelsen af tandsten via kalkbindere, hvilket er fordelagtigt hvis man ikke børster hvalpens tænder. Junior bidrager desuden til hvalpens immunforsvar via et patenteret kompleks af fibre og antioxidanter som er at finde i foderpillerne, som er tilpasset din hvalps kæbe.

  1. Pedigree – Junior Growth & Protection

Det velkendte mærke Pedigree har udviklet hvalpefoderet Junior Growth & Protection, der er spækket med E-vitamin, som hjælper med at holde din hvalps immunforsvar i top. Med den rigtige mængde af fosfor og kalium hjælper Pedigrees Junior Growth & Protection også din hvalp med at udvikle stærke knogler og tænder, så den kan udforske sine nye omgivelser. Desuden er Junior Growth & Protection sukkerfrit med et naturligt indhold af glucosamin og fiskeolie, som hjælper din hvalps led så de kan blive stærke og smidige til fri bevægelse, samt dens syn og pels.

 

  1. Acana – Puppy & junior

Det canadiske mærke Acana sætter fokus på at alle hvalpe er kødædere fra naturens side. Dertil er deres hvalpefoder Puppy & Junior tilpasset til netop dette, med en varieret kost rig på kød og mindre mængder af frugt og grønt. Acana Puppy & Junior er derfor fyldt med friske æg, cobb-kylling, fisk og solmodent frugt og grønt, så din hvalp er sikret både smag og næring, der vil hjælpe den med at vokse sig sund og stærk.